Hästarna i Vike

Hästarna i Vike

Baldur bloggen

Hur vi med Horsemanship lär oss förstå våra hästar.

2008-06-04 Onsdag

BaldurPosted by jessica Thursday, June 05 2008 08:16:46

Idag var det motionsdag igen, så det var bara att släpa med sig pojkarna ut i värmen smiley

Skuggi har tydligen bestämt sig för att det är rätt ok att bli borstad, vi hade en otroligt mysig stund i solen smiley Sedan var det på med grejorna och iväg.

Vi tog samma sväng som i söndags, den är så bra för det är bara lite grusväg i början och slutet, sedan är det mjuuuuka skogsvägar som går lite upp och ner precis lagom så vi rider första biten i skogen, sedan leder vi när det går nerför, och sedan rider vi en sväng igen. Grusvägen blir det bara prommis på, på hemvägen vill Skuggi gå i dikena, så det får han såklart.

Idag travade vi lite tillsammans, tog bara korta små intervaller och Baldur skötte sig perfekt, även om han var lite busig smiley Richard är sååå duktig och har lärt sig att slappna av och sitta mer balanserat när det blir lite skuttigt. Vi testade först med att Skuggi skulle springa först som bromskloss, men han töltar mycket långsammare än Baldur vill trava, så vi blev snart omkörda. Fast i lugnt och fint tempo förståss, Richard var nöjd, särskilt när de travade på en bra bit alldeles för sig själva och han hade full kontroll hela tiden smiley

En jättehärlig tur hade vi smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.