Hästarna i Vike

Hästarna i Vike

Baldur bloggen

Hur vi med Horsemanship lär oss förstå våra hästar.

2008-02-24

BaldurPosted by jessica Thursday, February 28 2008 16:24:57

Idag for vi upp till Dalpraktiken för examination och hämta hem lillgubben.

Skuggi fick följa med upp då vi lämnade tillbaka Beskvi på vägen upp. Jag hade skott av honom och fick hjälp av Sigge att fixa till hans hovar bra.

Baldur fick en jättefin hemsida på Dalpraktiken med dagbok, bilder och film på hans vistelse. Jag kommer att lägga upp den här senare. Förra helgen var vi också upp och fick lektioner och red båda två.
Det gick jättebra! Jag försökte hålla mig till skritt, men det blev lite trav också. Fick hemläxa att jobba mycket med porkypine. Richard råkade testa även galopp, men det hade visst gått ganska lugnt till ändå smiley

Igår hade det kommit en ny häst till Dalpraktiken, ett sto som Baldur förälskade sig i fullständigt. Så när Lina vill träna honom var han helt klart motvillig smiley men Lina fick ordning på honom tillslut.

När vi kom var han inge vidare sugen på att lämna hagen, men när han fick syn på Skuggi blev han ändå ganska glad smiley De fick leka av sig lite på ridbanan medan vi käkade lunch.

Sedan gick vi ut och Richard fick jobba med Baldur från marken en bra stund tills han började lugna sig, för hans flickvän gapade och sjöng hela tiden smiley Sedan red han runt lite och kände på honom.

När det kändes bra stack vi ut på en liten tur i skogen tillsammans med Åsa och Sigge.

Det var superhärligt att vara ute på vår allra första tur i skogen tillsammans!! smiley

Tusen tusen tack till den fina träning som Baldur fått, han hade inte kunnat blivit tränad bättre smiley

  • Comments(0)//baldur.pietsch.se/#post110